Saavutettavuustyökalut

Nordia sijoittaa Hoiwaan, kotimaiseen sote-henkilöstöpalveluyritykseen

Nordia Kasvu Ky on tehnyt sijoituksen Hoiwaan. Yhtiö on kasvanut nopeasti sote-henkilöstöpalvelualan edelläkävijäksi. Liiketoiminnan ytimessä on yhtiön oma alustatalouteen perustuva teknologia, joka mahdollistaa Hoiwalle nopean kasvun ja tukee yhtiön kunnianhimoista strategiaa kasvaa Suomen suurimmaksi terveydenhuollon henkilöstövuokrausyritykseksi. Yhtiön menestyksen taustalla on lisäksi vahva sote-alan käytännön tuntemus sekä yrittäjähenkinen toimintatapa. Perustaja Fadumo Ali on palkittu yrittäjä, jolla on aito halu parantaa hoitotyön arvostusta yhteiskunnassamme.

Muuttuvan väestörakenteen johdosta hoitajapula on Suomessa ja koko Euroopassa jatkuva huolenaihe. Uskomme, että yksi osa ratkaisua on joustavuuden ja liikkuvuuden lisääminen työmarkkinalla. Hoiwa tarjoaa innovatiivisena kasvuyrityksenä yhden ratkaisun yritysten ja kuntien keinovalikoimaan.

Nordian mukaantulo tuo yhtiöön lisäresursseja ja -pääomia kasvuun. Aktiivisena yhtiökumppanina tuemme yrittäjiä yhtiön kasvustrategian toteuttamisessa.

Tiedote: Hoiwa keräsi kasvua tukemaan 2 miljoonan euron rahoituksen!