Saavutettavuustyökalut

Nordia sijoittaa Hotel U14 yhtiöön, pohjoismaiden ensimmäinen Autograph Collection by Marriott hotelli

Nordia Kasvu Ky on tehnyt sijoituksen Hotel U14 Oy:hyn. Hotelli avattiin alkuvuonna 2020 ja on pohjoismaiden ensimmäinen Autograph Collection by Marriott -ketjuun liitetty hotelli. Hotel U14 on perheomisteinen laadukas boutique-hotelli. Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Unioninkatu 14. Korkeatasoinen palvelutarjonta, luova ja eloisa palvelukonsepti, laadukas Version ravintola sekä sitoutuneet yrittäjät luovat yhtiölle hyvät kasvuedellytykset. Yhtiö on vaikeana aikana saavuttanut erinomaisen asiakastyytyväisyyden. Uskomme vahvasti johdon kykyyn toteuttaa hotellin strategiset tavoitteet Helsingin hotellimarkkinoilla. Nordian mukaantulo tuo yhtiöön lisäresursseja ja -pääomia koronapandemian jälkeiseen kasvuun. Aktiivisena yhtiökumppanina tuemme perheyrittäjiä ja johtoa yhtiön strategian toteuttamisessa.