Saavutettavuustyökalut

Nordia sijoittaa Elämys Groupiin, Suomen suurin yksityinen matkanjärjestäjä ja matkatoimisto

Nordia Kasvu Ky on tehnyt sijoituksen Elämys Groupiin. Elämys on Suomalainen matkailukonserni, johon kuuluu useita brändejä matkailun eri osa-alueilta. Yritys on edelläkävijä matkapakettien konseptoinnissa ja tuotteistamisessa sekä digitaalisten hankintakanavien hyödyntämisessä.

Samassa yhteydessä toteutuu myös merkittävä yrityskauppa, kun ryhmä- ja lähimatkoista tunnettu matkanjärjestäjä Matkapojat liittyy osaksi Elämys Groupia. Kaupan myötä syntyy toimialan suurin suomalainen yksityinen yritys.

Tiedote: Matkapojat osaksi Elämys Groupia alan suurimmassa kaupassa vuosiin

Monipuolinen palvelutarjonta, alan modernein teknologia, Matkapojat -yrityskauppa ja vahva tase tekee yhtiöstä hyvin iskukykyisen. Tavoite on kansainvälisen matkailukysynnän palatessa kasvaa useilla matkailun osa-alueilla Suomen suurimmaksi toimijaksi. Aktiivisena yhtiökumppanina tuemme johtoa kasvustrategian toteuttamisessa.