Saavutettavuustyökalut

Nordia mukaan rakentamaan Kuru Resort Saimaata

Kuru Resort Saimaan rakentuu Rantasalmen Porosalmelle Jutta ja Juha Larmin kehittämän matkailukonseptin pohjalta. Kuru Resort tarjoaa vierailleen hyvinvointia ja luontokokemuksia, unohtamatta lomailuun liittyvää nautiskelua ja lepäämistä. Vain aikuisille tarkoitetussa yksityisessä resortissa on hiljaisia tiloja, lounge, ravintola, joogasali, day spa ja rantasaunoja. Alueelle on suunniteltu 16 Lake Villaa, joissa on oma Spa -tila saunoineen ja jokaisesta avautuu esteetön näkymä järvelle. Kuru Resort Saimaan rakennustyöt alkavat keväällä 2020 ja Kuru avautuu kesän 2021 aikana. Resort rakennetaan Hotel & Spa Resort Järvisydämen yhteyteen ja Järvisydän on myös omistajana mukana yhtiössä.

Hankkeen etenemistä voi seurata osoitteessa www.kuru.fi