Saavutettavuustyökalut

Nordia myi omistuksensa Kristina Cruises Oy:stä

Nordia Rahasto on irtaantunut omistuksestaan Kristina Cruises Oy:ssä. Kotkalainen perheyritys toimii kansainvälisenä risteilymatkanjärjestäjänä. Nordian omistaman kolmasosan ostivat yrityksen toimitusjohtaja Mikko Partanen ja myyntijohtaja Anu Markkanen.

Nordian yhteistyö Kristina Cruisesin kanssa alkoi yli 10 vuotta sitten, aluksi yrityksen omalla laivalla harjoittamassa matkanjärjestäjä- ja varustamotoiminnassa. Nyttemmin Kristina Cruises tuottaa monipuolisia meri- ja jokiristeilyjä yhteistyökumppaneiden aluksilla. Sen risteilyvalikoimaan kuuluu yli 100 risteilyvaihtoehtoa lähinnä Eurooppaan mutta myös Kauko-Itään, Etelä-Amerikkaan sekä arktisille ja antarktisille vesille. Liikevaihto on lähes 7 milj. euroa ja Kristina Cruises on yksi johtavista suomalaisista risteilymatkanjärjestäjistä. Yrityksen liiketoiminta ja johto jatkuvat ennallaan, eikä Nordian irtaantumisella ole myöskään henkilöstövaikutuksia.f